Силіконову форму MADELEINE XL95 використовують як форму для випічки, форму для мусових десертів та форму для виготовлення семіфредо. Форма силіконова для десертів створена Анжело Мусою.
У комплекті одна силіконова форма для десертів
Розмір десерту: 117х70х22 мм
Кількість лунок: 4
Об'єм одного десерту: 95 мл
Температурний режим: – 60°C до + 230°C
Особливості силіконової форми Silikomart:
форма з точністю повторює контури десерту
силіконова форма антипригарна, термостійка, не поглинає запахів
довготривалий термін експлуатації, витримує до 3000 використань
безпечна та не токсична для використання, відповідає нормам CE, FDA, Arrête du 25/11/1992, BGVV
підходить як форма для випікання, форма для заморозки, а також, як форма для мусових десертів та холодних закусок
легко видаляти залишки жиру, прокип’ятивши форму 10 хвилин
можна мити в посудомийній машині або вручну в теплій воді
Повний опис