Силіконова форма для десертів AGLIO 4 розроблена італійським шеф-кухарем Алессандро Бергамо. Форма досить універсальна, тож можна використовувати для декорування аперитиву, гарячих страв або спеціальних перших страв. Готовий виріб подають з мусами, кремами, а також овочами, м’ясом і навіть рибою. Здивуйте своїх гостей вишуканими інноваційними стравами!
У комплекті одна силіконова форма для декорування
Розмір десерту: 19,6х33х19,7 мм
Об'єм одного десерту: 4 мл
Кількість лунок: 24
Температурний режим: – 60°C до + 230°C
Особливості силіконової форми Silikomart:
форма з точністю повторює контури десерту
силіконова форма антипригарна, термостійка, не поглинає запахів
довготривалий термін експлуатації, витримує до 3000 використань
безпечна та не токсична для використання, відповідає нормам CE, FDA, Arrête du 25/11/1992, BGVV
підходить як форма для випікання, форма для заморозки, а також, як форма для мусових десертів та холодних закусок
легко видаляти залишки жиру, прокип’ятивши форму 10 хвилин
можна
Повний опис