Замовлення відправляються на наступний робочий день після оформлення та оплати.
імпортер
професійного
посуду
UA | RU
0
0
Кошик
0

Десертні ложки і виделки, способи сервірування

У ресторані, на званій вечері або на урочистому обіді можуть бути запропоновані ложки та виделки для десерту. Особливістю цих приладів є те, що їх не використовують для перших, других страв, оскільки призначення у них інше. Виделка — для сиру, пирогів, шарлоток. Ложка — для желе, пудингів, компотів, сиропів, каш. Вигідно купити столові прилади оптом і не тільки можна в інтернет-магазині компанії «Баритон».

ee17fc1cae7c621389775de07ba2f143_ZHrky8o.jpg

Навіщо потрібні десертні ложки і виделки

Цими столовими приладами користуються при вживанні десертів. Нерідко виделка десертна має не чотири зубці, а три. Має свої характерні ознаки і десертна ложка — це щось середнє між столовою і чайною. Черпак трохи менший, ніж у першої, але більший, ніж у другої. Подовжена ручка зручна, щоб тримати трьома пальцями. Для виготовлення найчастіше використовують нержавійку.

Як і самих десертів, ложок для них багато. Основне призначення для:

  1. Цукру. Має схожість з совочком. Розмір аналогічний чайному приладу.
  2. Оливок. Відрізняється подовженою ручкою, наявністю невеликого отвору в черпаку.
  3. Ківі. Має круглий широкий черпак.
  4. Морозива. Прямокутної форми з вигнутим кінчиком, коротша, ніж інші.
  5. Цитрусових, баштанних. Черпальний елемент із зубцями, звужений, довгий.

Перелік значно більший, тут є столові прилади для коктейлю, соусу, меду. У кожному конкретному випадку десертна ложка, як і виделка, повинна бути максимально зручною, мати відповідну форму, розмір. Вмістимість інструмента також різна — 10-11 мл.

unistudio_eternum_petale_couverts_design_image-de-communication_02.jpg

Правила сервірування

Для всіх столових приладів існують правила сервірування. Десертні розкладають зверху над тарілками. Береться один прилад. Для м'якої страви — ложка, для твердої — виделка. Останнє ділять на частини, використовуючи ребро виделки.

Її укладають вгору зубчиками, десертні ложки — випуклістю вниз. Якщо в наборі присутній ніж і чайна ложка, лезо першого звертають до тарілки, другий предмет — зверху відносно тарілки і паралельно до краю столу. Черенок направляють вправо.

«Баритон» у своєму каталозі пропонує великий асортимент приладів від відомих виробників. Тут за вигідною ціною можна десертні виделки купити як для ресторанів, так і для дому. На сайті є бельгійські прилади Eternum, Amefa, італійські Pintinox і FoRest. Дзвоніть або залишайте замовлення на сайті компанії.